راهنمای انتخاب آسانسور مناسب برای بیمارستانها و مراکز درمانی
راهنمای انتخاب آسانسور مناسب برای بیمارستانها و مراکز درمانی
انواع مختلف آسانسورها را میشناسید؟! میدانید در بیمارستانهای چند طبقه از چه نوع آسانسوری استفاده میکنند؟! حتماً دیدهاید که در مراکز درمانی از آسانسورهای مخصوصی جهت جابجایی بیماران استفاده میکنند!
این آسانسورها چه نام دارد و کاربرد آنها چیست؟! ما در این مقاله موضوعاتی مثل ویژگیهای این آسانسورها،قیمت و همچنین مزایای آنها را بررسی کردیم.
این آسانسور برای بیمارستان ها بسیار واجب و ضروری میباشد و همچنین باید از امنیت بسیار بالایی برخوردار باشد. اکنون که متوجه شدید مقاله ما درباره چیست، میتوانید ادامه آن را مطالعه کنید.
پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
آسانسور بیمارستانی چیست ؟!
آسانسور بیمارستانی یک نوع از آسانسور میباشد که در بیمارستانها از آن استفاده میکنند. این آسانسورها فقط مخصوص جابجا کردن تجهیزات پزشکی و بیماران میباشد.
آسانسور بیمارستانی باید کاملاً ایمن باشد تا در زمان انتقال بیماران از یک طبقه به طبقه دیگر مشکلی پیش نیاید. این آسانسورها دارای دو نوع آسانسور تخت بر و پرسنل میباشند.
-
آسانسور تخت بر یا حمل بیمار :
آسانسور حمل بیمار آسانسوری میباشد که مختص جابجایی بیمار با تخت ، ویلچر و برانکارد است. ابعاد این آسانسور زیاد است اما از آنجایی که تنها قابلیت جابجایی ۱ یا نهایتاً دو بیمار را دارد، دارای قدرت کمتری است.
امنیت این آسانسور بسیار موضوع مهمی است زیرا در این آسانسورها بیماران حمل میشوند و به هیچ عنوان نباید دچار توقف یا خرابی شود. به همین دلیل در این آسانسورها از قطعات مرغوب و بسیار با کیفیت استفاده میشود.
-
آسانسور پرسنل:
آسانسور پرسنل مخصوص کارمندان بیمارستان میباشد. این آسانسور باید بتواند ظرفیت زیادی را تحمل کند زیرا در این آسانسورها حتی تعداد ۱۰ نفر نیز سوار میشوند.
ویژگیهای آسانسورهای بیمارستانی
آسانسورها بر اساس انواعشان خاصیتها و ویژگیهای متفاوتی دارند. آسانسورهای بیمارستانی نیز یکی از انواع آسانسورها هستند که دارای ویژگیهای منحصر به فردی میباشند.در این قسمت از مقاله به بررسی ویژگیهای آسانسور بیمارستانی میپردازیم.
- آسانسورهای بیمارستانی از آنجایی که مخصوص حمل بیماران هستند، امنیت بسیار بالایی دارند. آنها دارای قابلیت قفل درب، سنسور تشخیص وزن و کنترل ایمنی میباشند.
- در این نوع آسانسورها ،اجازه دسترسی کامل پرسنل به آسانسور وجود دارد تا بتوانند آسانسور را کنترل کنند و در صورت نیاز آن را متوقف کنند.
- آسانسورهای بیمارستانی فضای داخلی زیادی دارند زیرا باید بتوانند تختها یا تعداد افراد بیشتری را حمل کنند.
- اینکه بیماران و پرسنل بتوانند به آسانسور به راحتی دسترسی داشته باشند نکته بسیار مهمی است. به همین دلیل آسانسورهای بیمارستانی را در مکانهای یونیک و استراتژیک بیمارستان نصب میکنند.
- از آنجایی که بیمارستان محیط حساسی است باید در آسانسورها از موادی استفاده شود تا آلودگی و باکتری را کمتر جذب کند.
- نکتهای که باید در آسانسورهای بیمارستانی به آن توجه کنید این است که دیوارههای آسانسور باید کمترین آلودگی را به خود جذب کنند و همچنین به آسانی استریل شود.
ایمنی آسانسور بیمارستانی
همانطور که قبلاً گفتیم از آنجایی که آسانسور بیمارستانی مخصوص حمل بیماران میباشد و حتی ممکن است بیمارانی با وضعیت وخیم در آسانسورها قرار بگیرند،لازم است تا آسانسورهای بیمارستانی کاملاً ایمن و قابل اعتماد باشند تا مشکلی برای بیماران به وجود نیاید.
ظرفیت و ابعاد کابین آسانسور برانکارد بر
بر اساس نوع آسانسورها ،کابین ها دارای ظرفیت و ابعاد متفاوتی میباشند. اکنون ما ظرفیت کابین آسانسور برانکاردبر را برای شما بیان میکنیم.
کمترین ظرفیت کابین برانکاردبر ۱۰۰۰ کیلوگرم است. اما عرض کابین آسانسور برانکاردبر ۱۱۰ سانتیمتر و ارتفاع آن ۲۲۰ سانتیمتر میباشد.
ظرفیت و ابعاد کابین آسانسور تخت بر
آسانسور تخت بر نیز دارای ظرفیت و ابعاد متفاوت است. ظرفیت و ابعاد کابین آسانسور تخت بر به این صورت میباشد:
این آسانسورها میتوانند ظرفیت ۱۶۰۰ کیلوگرم با عرض ۱۴۰ سانتیمتر و ارتفاع ۲۳۰ سانتیمتر یا ظرفیت ۲۰۰۰ کیلوگرم با عرض ۱۵۰ سانتیمتر و ارتفاع ۲۳۰ سانتیمتر داشته باشند.
همچنین بعضی از این آسانسورها می توانند ظرفیت ۲۵۰۰ کیلوگرم با عرض ۱۸۰ سانتیمتر و ارتفاع ۲۳۰ سانتیمتر داشته باشند.
استاندارد آسانسورهای بیمارستانی
از آنجایی که آسانسورهای بیمارستانی کاربردهای مختلفی دارند،باید با توجه به استانداردها آنها را تولید کرد. در ادامه استانداردهای مربوط به آسانسورهای بیمارستانی را با یکدیگر بررسی میکنیم :
- آسانسورهای بیمارستانی باید به گونهای تولید شوند که به راحتی بتوان آنها را شستشو داد.
- دربهای این آسانسور باید بزرگ و پهن باشند تا بیماران به راحتی بتوانند در آن وارد شده و خارج شوند.
- کفپوشهای کابین آسانسور نباید لغزشی داشته باشند تا تخت بیماران و افراد دیگر درون آسانسور ثابت بماند و باعث آزار بیماران نشود.
- آسانسورهای بیمارستانی باید کابین بزرگی داشته باشد و ظرفیت بالایی را نیز تحمل کند.
- برای ساخت کابین این آسانسور باید از مواد ضد زنگ استفاده شود.
- برای ساخت آسانسورهای بیمارستانی باید از قطعات بسیار با کیفیت و مرغوب استفاده شود.
مزایای آسانسور های بیمارستانی
آسانسور بیمارستانی نیز مانند دیگر آسانسورها دارای مزایایی میباشد. از آنجایی که شما باید قبل از خرید این آسانسورها دربارهی آن اطلاعات کافی کسب کنید،لازم است مزایای آنها را نیز مطالعه کنید.
مزایای آسانسور های بیمارستانی به شرح زیر میباشند:
- ابعاد بزرگ کابین آسانسور
- حرکت نرم و روانی دارند
- سرعت زیاد
- دربها به سرعت باز میشوند
- ظرفیت بالایی را تحمل میکنند
- سیستم برق اضطراری دارند
- فضای آسانسور کاملاً بهداشتی است
قیمت آسانسورهای بیمارستانی
آسانسورهای بیمارستانی شامل آسانسورهای تخت بر و برانکارد بر میباشد. قیمت این آسانسورها به عوامل مختلفی بستگی دارد.
قیمت ها به عواملی مثل تعداد توقف،ظرفیت آسانسور، ابعاد آن ،مارک قطعات و تجهیزات آسانسور،تابلو فرمان و تعداد طبقات بستگی دارند.
سخن پایانی
از مهمترین ابزارها در بیمارستانها، آسانسورهای بیمارستانی میباشند. با وجود این آسانسورها در ساختمان بیماران راحتتر و سریعتر در طبقات منتقل میشوند.
همانطور که گفتیم قیمت آسانسورهای بیمارستانی به عوامل مختلفی بستگی دارد و اگر شما میخواهید از قیمت دقیق این آسانسورها مطلع شوید، از طریق صفحه ارتباط با ما،با کارشناسان ما تماس بگیرید و قیمت به روز آسانسورها را جویا شوید.
اگر از این مقاله خوشتان آمد،میتوانید به دیگر مقالات ما مثل سرعت عملکرد گاورنر آسانسور و کفشک آسانسور چیست و چه کاربردی دارد؟ نیز مراجعه کنید و آنها را بخوانید.